Cred ca sunt multe persoane care isi doresc sa creasca din punct de vedere financiar. Realizeaza ca nu le este suficient veitul actual si pentru a evolua trebuie sa ia masuri in aceasta privinta. Nu de multe ori ne lovim de afirmatia „Daca as avea mai multi bani...”
Acesta este un moment crucial care trece de multe ori neobservat. E momentul in care decizi sa devii o victima a circumstantelor si sa consideri ca destinul este responsabil de lipsurile tale sau decizi sa-ti iei viata in propriile maini si sa actionezi pentru a avea un trai mai bun.
In functie de perioada in care ne aflam vom actiona sau nu. La unmomentdat cand cautam pe internet idei de a face bani am gasit cateva sugestii care ne pot ajuta sa luam initiativa,  sa ne punem ordine in domeniul financiar.
1. Stabileste-ti un obiectiv financiar realist. Daca acum castigi 500 de euro pe luna, e inutil sa spui ca iti doresti sa castigi 1 milion de euro lunar. Mintea ta pur si simplu nu va rezona cu acest obiectiv si nu si-l va asuma. In acelasi timp, obiectivul trebuie sa fie provocator: daca venitul tau lunar este de 2.000 de lei si vrei sa castigi 50 de lei in plus, nu vei simti ca merita efortul.
2. Gandeste-te la nevoile si dorintele tale. De cati bani in plus ai nevoie acum lunar pentru ca sa fii multumita? Mobilizeaza-te pentru aceasta suma si, cand o vei obtine, vei tinti mai sus. Nu cred in castigurile mari peste noapte. In schimb, cred in castigarea independentei financiare pas cu pas.
3. Cum ai putea castiga mai multi bani din ceea ce stii sau faci deja? Intotdeauna, cand le cer oamenilor sa scrie o lista de posibile surse de venit, ei insisi raman surprinsi!
4. Ce poti face in mod concret, zilnic, saptamanal sau lunar, pentru a-ti creste veniturile? O jumatate de ora pe zi sau o ora investita intr-un proiect personal poate face diferenta, peste ani, dintre o pensie de la stat si propria ta afacere.
5. De ce resurse ai nevoie? Poate ca ai un talent pe care nu l-ai dezvoltat pana acum si, cu ceva „slefuire” in cadrul unui curs, ai putea sa-l valorifici. Sau poate ca mai ai nevoie de o acreditare sau o certificare pentru a putea demara mai multe proiecte.
Poti lua chiar acum o foaie si un pix, sau poti nota intr-un document sau in telefon raspunsurile la aceste intrebari.
Mie te rog sa-mi raspunzi la o singura intrebare: Cum ai putea castiga mai multi bani din ceea ce faci deja?
cum sa faci, cum sa faci bani, cum sa faci mai multi bani, cum sa castigi mai mult, dezvoltare personala, dezvoltare, intrebari, cum sa cresti din pucnt de vedere financiar, cum sa te dezvolti din punct de vedere financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta