Reteta de slabit cu grapefruit

Grepfrutul are capacitatea de a purifica tot corpul, de a preveni cancerul, infecțiile virale și alte boli, dar nu trebuie să țină locul altor medicamente, potrivit realitatea.net.
sursa lataifas.ro, retete de slabit, retete cu grapfrut, cum sa slabesti, cum sa slabesti sanatos, cura de slabire, cura de slabire sanatoasa, cura de slabire cu fructe, fructe, meniu de fructe, diete cu fructe, dieta sanatoasa, dieta cu grafruit, idei de diete, cum sa slabesti 5 kg, cum sa slabesti 5 kgintr-o saptamana, cum sa slabesti in 7 zile

Înainte de a încerca această dietă cu grapefruit, trebuie să vă asigurați că sunteți sănătoși și că nu luați vreun medicament. Dacă această condiție este îndeplinită timp de 7 zile, atunci puteți slăbi chiar și 5 kg.
În fiecare dimineață, în timpul acestor 7 zile, mâncați grapefruit sau beți suc de grapefruit proaspăt stors. Aceasta este o cerință pentru toată săptămâna.
Ziua 1
Mâncați câte 1 grapefruit la micul dejun, prânz, cină și puteți să adăugați iaurt degresat în cantități nelimitate. Iaurtul oferă organismului multe proteine benefice și îmbunătățește micro-flora stomacului și intestinelor, care previne ulcerul, gastrita și alte boli digestive. Totodată, ar trebui să beți apă în cantități mari (peste 3 litri pe zi).
Ziua 2
Mâncați un grapefruit la micul dejun, prânz, cină și multe fructe, printre care struguri și banane. De asemenea, continuați să beți multă apă.
Ziua 3
După dimineață, mâncați grapefruit, apoi, toată ziua, mâncați numai salate cu ulei de măsline și oțet. De asemenea, sunt permise toate legumele proaspete. Nu uitați să beți multă apă!
Ziua 4
La micul dejun, mâncați grapefruit, la prânz – 250-300 g carne de pui fiartă (preferabil, albă) și o salată, la alegere. Pentru cină, mâncați iarăși o salată – tipul și cantitatea care vă plac. De-a lungul zilei, beți multă apă.
Ziua 5
La micul dejun, mancați 1 grapefruit, la prânz beți mai multă apă decât de obicei (1-1,5 litri).
Ziua 6
De dimineață, mâncați 1 grapefruit, la prânz – pește la grătar și o salată, iar, la cină, din nou mâncați doar o salată ușoară.
Ziua 7
La micul dejun, mâncați 1 grapefruit. Pentru masa de prânz și cină, mâncați două ouă fierte, cu salată verde, cu un pic de ulei de măsline și oțet de mere. Când va veni a opta zi, veți constata că ați slăbit chiar și peste 5 kilograme!
sursa http://oradetimis.oradestiri.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta