Ce naiba știm noi cu adevărat?, 2004

Suntem destul de conditionati de ceea ce traim zi de zi...modul in care ne recreeam viata zi de zi ...conditionati de ceea ce credem....Fiecare dintre noi suntem un mister...Adevaratul secret al vietii nu este sa traiesti si sa traiesti in mister. Oare de ce reacreem mereu aceeasi realitate? (retraim acelas tip de relatii, zi de zi mergem la acelas loc de munca). In acest infinit de posibilitati in care traim noi repetam aceleasi povesti.. realitati..Oare de ce? Este uimitor ca avem la dispozitie atatea oportunitati si potential doar ca noi nu suntem contienti de ele... Suntem conditionati sa credem ca lumea exterioara e mai reala decat lumea interioara.

Filmul incearca sa demonstreze ca ceea ce se intampla in interiorul nostru va crea evenimentele care ni se vor intampla in exterior.

Adevarul este ca creierul nu vede diferenta dintre ceea ce vedem in realitate si ceea ce vede din amintire.

Inloc sa ne gandim la lucruri ar trebui sa ne gandim la posibilitati. toate sunt posibilitati ale contiintei.

este mentionat studiul asupra apei a lui Emoto care a fotografiat  moleculele de apa starea. A surprins atomii apei in functie de starea ei dupa ce a lipit diferite cuvinte pe stclele de apa (multumesc, te urasc, iubire, etc.) . Emoto vorbeste despre gand si emotie ca fiind forta motorie a acestui fenomen, moleculele sunt influentate de gandirea noastra si perceptie. este cu atat mai intersant gandindu-ne ca mai mult de 70% corpul nostru are apa. daca gandurile pot influenta asa de intersant apa, sa ne imaginam cum ne pot influenta pe noi, oamenii.

cand nimeni nu este langa tine, nu ti-a oferit o cunoastere inteligenta referitoare la viziunea despre tine, cum esti tu din interior spre exterior, de ce suntem dependenti? pentru ca nu avem ceva mai bun la dispozitie...si nici n-ati visat la ceva mai bun. pentru ca nimei nu v-a invatat ca se poate si mai bine. sa visati ceva mai bun. credeti ca sunteti rai? dar nici buni. sunteti dumnezeu

apar probleme penti ca oamenii fac alegeri gresite, ar trebui sa fim invatati sa facem alegeri bune.

majoritatea oamenilor se lasa influentati de media si prefera sa traiasca o viata mediocra ani de zile inloc sa iasa la suprafata si sa-si doreasca ceva mai mult decat atat. sa-si puna intrebari ...in felul acesta reusim sa ne deconectam de vechile amintiri si sa ne traim viata din exterior...ne schimbam alegerile..asfel viata ni se schimba...

Dumnezeu nu este o fiinta care ne pedepseste daca gresim, Dumnezeu suntem noi

Eu sunt mai mult decat ce vad, pot sa fiu chiar mai mult de atat, pot sa influentez mediul inconjurator si oamenii din jur...por influenta spatiu si, de asemenea, viitorul. Sunt responsabil pentru toate. Sunt legat de tot ce ma inconjoara...nu suntem singuri. Suntem interconectati si impreuna putem evolua.

Suntem aici pentru a fi creatori...pentru a umple spatiul cu idei , pt face ceva cu viata asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

părerea ta